Wij zoeken een communicatieve vrijwilliger (8 uur per week)

Waarvoor?

Om al het mooie wat wij doen te laten zien op de website, in blogs, Facebook, LinkedIn, Instagram en middels onze nieuwsbrief.

Wie zoeken wij?

Iemand die goed is op het gebied van communicatie en (social) media, zodat we onze activiteiten onder de aandacht van het publiek kunnen brengen. Jij bent iemand die ons minimaal acht uur per week komt versterken. Iemand die door middel van bloggen, posten op sociale media en schrijven van een nieuwsbrief ons werk en onze producten op een leuke manier bekendheid kan geven.

”Wat? Jullie zoeken een communicatiedier? Ik kom eraan!” – Jij

 

 

Het maken van foto’s en filmpjes kan hier een onderdeel van zijn. Wij maken namelijk hele mooie spullen met mooie mensen en het is heel fijn als we dat kunnen laten zien! Kan en wil jij op een enthousiaste manier ons verhaal vertellen? Dan komen we graag in contact met je.

Je hoeft geen professional te zijn of  ervaring te hebben. Het is genoeg als je affiniteit hebt met communicatie en daar ook voldoende talent voor hebt. Hopelijk kunnen wij dan je opstap zijn. Dat zijn we graag.

Wie zijn wij?

Wij zijn Go4tech en we bieden dagbesteding op het gebied van (moderne) techniek. Wij leren onze kandidaten omgaan met computergestuurde machines. Daar maken zij de mooiste artikelen mee. Enerzijds begeleiden we mensen dus in dagbesteding en anderzijds ontwikkelen en maken we ‘hebbedingen’ die we onder andere via onze website verkopen.

Wij zijn een sociale makershub waar talentontwikkeling, duurzaamheid en moderne techniek de basis vormt voor het creëren van mooie producten. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt wordt een leerplek geboden waar ze werkritme opdoen en werken aan persoonlijke doelen. Het merendeel van de producten wordt van gerecycled materiaal vervaardigd. Constant struinen we naar herbruikbare materialen om dingen te maken. Vind jij het leuk om onderdeel uit te maken van onze sociale onderneming? Neem dan contact op. Je bent van harte welkom!

Wat bij bieden:

De garantie dat je op een plek komt te werken waar je je zelf mag zijn en waar ruimte is voor jou als persoon. Je krijgt leuke collega’s, matige koffie (hey, we zijn wel eerlijk!) en een hoop gezelligheid. Je werkt aan inspirerende projecten en op termijn is er wellicht een betaalde plek voor je. Wij bieden deze plek ook aan voor mensen die momenteel re-integreren of onderzoekend zijn.